O targach
Międzynarodowe Targi Technologii Spożywczych POLAGRA-TECH dzielą się na trzy salony tematyczne:
Salon Technologii Piekarskich i Cukierniczych, wcześniej zwany Salonem Przemysłu Piekarskiego i Cukierniczego oraz Salonem Dodatków do Żywności, odbywa się co dwa lata, w latach parzystych. W ramach niniejszej ekspozycji prezentowane są maszyny, urządzenia, komponenty i dodatki stosowane w branży cukierniczej i piekarskiej.
Salon Technologii Mięsnych, wcześniej zwany Salonem Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Mięsnego i Salonem Dodatków do Żywności, odbywa się co dwa lata, w latach nieparzystych. Podczas tych targów zapoznać się można z maszynami, urządzeniami oraz komponentami i dodatkami stosowanymi w przemyśle mięsnym.
Salon Technologii Spożywczych, wcześniej Salon Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Spożywczego, Salon Urządzeń Chłodniczych, Klimatyzacyjnych i Grzewczych oraz Salon Maszyn i Urządzeń dla Przemysłu Mleczarskiego – organizowany jest co roku. Na zwiedzających czeka szeroka oferta wystawiennicza: od maszyn, urządzeń, aparatury kontrolno-pomiarowej przez urządzenia chłodnicze, klimatyzacyjne i grzewcze po środki transportu, higieny i środki ochrony przed szkodnikami.
Aby ułatwić naszym wystawcom i zwiedzającym identyfikację z interesującymi ich salonami dokonaliśmy rebrandingu naszego logotypu. Od tego roku nasi klienci w sposób szybki i prosty będą mogli znaleźć aktualne informacje o realizowanych w danym roku targach.
Targom odbywającym się w latach parzystych przypisaliśmy kolor granatowy, a edycji w latach nieparzystych – fioletowy.
Komentarze
blog comments powered by Disqus