Targi SyMas – najlepszy moment na rejestrację
Materiał prasowy drukuj
Każdego dnia polskie lądy, drogi morskie i korytarze powietrzne przemierza niemal 5 milionów ton ładunków, które spieszą do punktów przeładunkowych, sortowni, magazynów, aby wreszcie trafić na swoje miejsce docelowe. Wśród nich spieszą kruszywa, piaski, cement, kruszywa budowlane, pellet, cukier, mleko w proszku, kasze, mąki, pasze, sztuczne nawozy, granulowany polipropylen, polietylen i wiele innych surowców „z natury” sypkich, które w swojej objętości wymagają szczególnego traktowania.
W trakcie Międzynarodowych Targów Obróbki, Magazynowania i Transportu Materiałów Sypkich i Masowych SyMas światła reflektorów zwrócone zostaną właśnie na przetwórstwo materiałów sypkich. Pieczywo, napoje, słodycze, leki, plastikowy długopis – wszędzie gdzie się obejrzymy tam do produkcji wykorzystuje się materiały sypkie, wymagające skomplikowanego procesu obróbki.
Podczas Targów SyMas, w dniach 5-6 października 2016 r., zaprezentowany zostanie szeroki wachlarz rozwiązań i usług, produktów i maszyn, które umożliwiają bezpieczną i zgodną z obowiązującymi normami pracę z materiałami sypkimi. Już kolejny raz imprezie towarzyszyć będzie również konferencja Nowoczesne Technologie w Branży Materiałów Sypkich organizowana przez redakcję magazynu Powder & Bulk będącego Patronem Medialnym całych Targów.
Warto już dziś zarejestrować się na Targi SyMas i zapisać datę 5-6 października w swoim kalendarzu. Dodatkowo interesującym faktem dla potencjalnych Uczestników jest, iż w tym samym czasie obok Targów SyMas, w EXPO Kraków odbędą się jeszcze dwie równoległe imprezy skierowane dla przemysłu – Międzynarodowe Targi Utrzymania Ruchu, Planowania i Optymalizacji Produkcji – Maintenance oraz Międzynarodowe Targi Materiałów, Technologii i Wyrobów Kompozytowych KOMPOZYT-EXPO.
Rejestracja Online uprawnia do darmowego wstępu na Targi
5-6 października 2016, EXPO Kraków
www.symas.krakow.pl
www.mtc.krakow.pl
www.kompozyty.krakow.pl
źródło: Targi w Krakowie
Komentarze
blog comments powered by Disqus